Agenda ยป ICT Event โ€“ De Eerste Stap Naar Sociaal Ondernemen

ICT Event โ€“ De Eerste Stap Naar Sociaal Ondernemen

28 Januari 2016: Op 28 januari vindt het ICT Event โ€“ De Eerste Stap Naar Sociaal Ondernemen plaats. Waar begint u als MKB ICT werkgever of HR eindverantwoordelijke als u sociaal wilt ondernemen? Een combinatie van ICT werkgevers (ACER, Centric, Ericsson, IBM, IN2IT, Interconnect, KPN, Ricoh en SAP), branche- en werkgeversvereniging Nederland ICT en werkgeversnetwerk De Normaalste Zaak buigen zich over deze vraag.

Datum: 28 januari 2016, 12.30 – 18.00 uur
Locatie: Ricoh Nederland, Magistratenlaan 2, ‘s-Hertogenbosch

Gedurende deze interactieve middag nemen zij u mee in de wereld van ontwikkelingen rondom onder andere sociaal ondernemen en social return vanuit de klantvraag. Ze inspireren u door medewerkers die hun eigen verhaal en ervaringen met u delen. Gedurende diverse momenten wordt ook uw mening of input gevraagd, zodat deze input en antwoorden daadwerkelijk zinvol zijn voor u.

Daarnaast is er tijdens de inspiratiesessies volop gelegenheid voor kennisdeling, uitwisselen van ervaringen en adviesgesprekken. Er staan specialisten en adviseurs ter beschikking die kennishebber zijn van o.a. de participatiewet en hoe je een baan kunt faciliteren voor deze doelgroep. Met een gezellige netwerkborrel en interactieve marktplaats sluiten wordt deze inspirerende middag afgesloten. U gaat naar huis met nieuwe inspiratie en u bent eventueel ondersteund in een te nemen eerste stap naar sociaal ondernemen. Dit kan een ‘boost’ geven aan de ontwikkelingen in uw organisatie!

Kijk voor meer informatie en programma op:
ICT Event – De Eerste Stap Naar Sociaal Ondernemen

Bereik ons via: FacebookFacebook TwitterTwitter YouTubeYouTube EmailEmail